O NAMA

Naša Istra je romantična obiteljska kuća u srcu Istre. Svi su podovi drveni osim u kuhinji i kupaoni. Zidovi su ožbukani na starinski način, pa njihova nepravilnost i tople boje podsjećaju na smireni život naših baka i djedova. Debeli kameni zidovi i air condition uređaji osigurat će vam u cijeloj kući svježinu i u najtoplijim ljetnim danima.

 

 

 

Obiteljska ruralna kuća “Naša Istra” u Istri, Hrvatskoj, je smještena na osami, nedaleko sela Rim pod koje i potpada. Ruralna kamena kuća za odmor nudi smještaj za 4 do 5 osoba
Stara, kamena romantična vila, okružena zelenim travnjacima, voćnjakom i šumom, nalazi se u samom središtu Istre, 8 km od Buzeta. Daleko od svega, ali u isto vrijeme samo 25 km od Jadranskog mora. Kuća za iznajmljivanje je klimatizirana, potpuno renovirana i luksuzno opremljena.
U blizini nekretnine imate širok izbor sportova: planinarenje, slobodno penjanje, letenje (paragliding), speleologije, možete otkriti biciklističke staze, pješačke staze, maslinova ulja staze, vinske ceste … Sve ove mogućnosti su dostupne u roku od deset kilometara od kuće.
 Mogućnosti su beskrajne

 

G A L E R I J A

O kući

Kuća je smještena na osami, nedaleko sela Rim pod koje i pripada.
Izgrađena je 1886. godine, a danas uređena s posebnom ljubavi i pažnjom te je okružena zelenilom livade, voćnjaka, šume.

Naša strast

Kuća je zamišljena prvenstveno kao kuća za obitelj sa 2-3 djece.

O obnovi

Kod obnavljanja i sređivanja kuće jedna je misao vodilja bila iznad svega: obitelj se u kući mora osjećati ugodno i opušteno, i odrasli i djeca u kući moraju pronaći ono što će ih smirivati, opuštati, nadahnjivati.

Kvaliteta života

Upravo zato pri rekonstrukciji kuće birali su se isključivo prirodni i ekološki prihvatljivi materijali.

Naša Istra

Prizemlje

U prizemlju se nalazi kuhinja, kupaona i ostava odvojene od dnevnog boravka samo drvenim stepenicama koje vode na kat.

Prvi kat

Na katu su dvije spavaće sobe i prostor za čitanje i opuštanje. Otvoreno potkrovlje i stare grede daju cijeloj priči romantičnu notu.
Soba sa bračnim krevetom prostrana je i ugodna. Bajkovitost dječje sobe potiče maštu, pa djeca u njoj rado borave.

Sadržaji

Bazen, perilica za rublje, satelitska TV, DVD,radio prijemnik, potpuno opremljena kuhinja sa mikrovalnom pećnicom, mašinom za kavu i još mnoge druge sitnice, učinit će vam život jednako udobnim kao u vašem domu.

Terasa

Ispred kuće velika je terasa na koju se nadovezuju zelene površine i livade. S terase se pruža prekrasan pogled na ovaj raj gdje se možete odmoriti, zadrijemati na svježem zraku.